Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Tijuana Xoloitzcuintles BLACK BULLS CF
541 Defensa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 22.4
formidable Schieten poor
good Passen weak
solid Verdedigen weak


11e minuut.
Wypych met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Morantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 1:0

12e minuut.
Wypych rent richting de bal. Piedra rent richting de bal. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypych geeft de bal voor. Diacciati kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Diacciati is nu in balbezit. Diacciati probeert naar een medespeler te passen. Markanović is nu in balbezit. Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Morantes trapt de bal weg van het doel. Flores kopt de bal weg. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ... Morantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Illotta probeert naar een medespeler te passen. Piedra is nu in balbezit. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Diacciati is nu in balbezit. Diacciati speelt de bal door. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ... Morantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 2:0

24e minuut.
Zolowski speelt de bal door. Diacciati is nu in balbezit. Diacciati met een sublieme pass. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 3:0

26e minuut.
España probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marcial de bal. Markanović onderschept slim de pass. Markanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ... Morantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zoratti passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal in één keer door. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ... Morantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Shearer geeft een hoge lob. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. Torres probeert de bal aan de voet te houden. Morantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 4:0

36e minuut.
Illotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Illotta passt de bal met de wreef. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović onderschept slim de pass. Markanović draait met de bal, schiet en ... Morantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wypych met een snelle inworp. Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Piedra geeft een lange en hoge pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Morantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 24%, BLACK BULLS CF 76%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 5:0

59e minuut.
Markanović haalt uit met een fantastische trap. Nápoles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Wypych is nu in balbezit. Wypych geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mosqueda geeft de bal voor. Illotta heeft problemen om de bal te vangen. Illotta geeft een lange en hoge pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović draait met de bal, schiet en ... Morantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 6:0

66e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Nápoles speelt de bal door. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piedra speelt de bal door. Illotta is nu in balbezit. Illotta geeft een lange en hoge pass. Markanović is nu in balbezit. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 7:0

74e minuut.
Parraguéz met een sublieme pass. Markanović is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Markanović onderschept slim de pass. Markanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wypych geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Markanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 8:0

77e minuut.
Parraguéz passt de bal met de wreef. Mosqueda rent richting de bal. Mosqueda met een sublieme pass. España rent richting de bal. España schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Illotta probeert naar een medespeler te passen. Diacciati bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacciati probeert naar een medespeler te passen. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. Morantes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 9:0

88e minuut.
Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illotta is nu in balbezit. Illotta passt de bal in één keer door. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Morantes trapt de bal weg van het doel. Illotta kopt de bal weg. Markanović heeft problemen om de bal te vangen. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Morantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Tijuana Xoloitzcuintles 30%, BLACK BULLS CF 70%.
Club Tijuana Xoloitzcuintles - BLACK BULLS CF 9:0