Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monterrey Pordioseros F.C
Normal Tactiek matafelino
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
average Verdedigen good


8e minuut.
Palaticzky passt de bal zonder na te denken. Esparza is nu in balbezit. Esparza geeft een hoge lob. Fornal springt en kopt de bal. Ugalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:1

10e minuut.
Richter speelt de bal door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto passt de bal in één keer door. Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Fornal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silveanu speelt de bal door. Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Fornal schiet op doel. Ugalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amalberto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Solano is nu in balbezit. Silveanu onderschept slim de pass. Silveanu passt de bal in één keer door. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:2

15e minuut.
Fornal rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Richter neemt de hoekschop. Amalberto maakt een snoekduik en kopt de bal. Ugalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:3

17e minuut.
Amalberto is nu in balbezit. Fornal rent richting de bal. Salas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salas krijgt een gele kaart. Fornal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amalberto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ugalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ugalde speelt de bal door. Richter is nu in balbezit. Richter geeft een lange en hoge pass. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Silveanu met een snelle inworp. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza geeft een hoge lob. Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Fornal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ugalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:4

22e minuut.
Fornal is nu in balbezit. Fornal probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Ugalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Amalberto de bal. Solano rent richting de bal. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Ugalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:6

32e minuut.
Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguilera de bal. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ... Ugalde bokst de bal weg.

32e minuut.
Hurtado probeert de bal aan de voet te houden. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza geeft een hoge lob. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Ugalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Amalberto onderschept slim de pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Ugalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:7

37e minuut.
Amalberto rent richting de bal. Amalberto passt de bal met de wreef. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:8

40e minuut.
Tinajero probeert naar een medespeler te passen. Fornal rent richting de bal. Fornal geeft de bal voor. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:9

43e minuut.
Esparza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter speelt de bal door. Fornal is nu in balbezit. Fornal schiet op doel. Ugalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 78%, Pordioseros F.C 22%.
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:10

46e minuut.
Amalberto is nu in balbezit. Esparza rent richting de bal. Hurtado begaat een overtreding. Hurtado krijgt een gele kaart. Esparza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Esparza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Salas trapt de bal weg van het doel. Esparza is nu in balbezit. Esparza geeft de bal voor. Fornal krijgt zijn hoofd ertegen. Ugalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:11

48e minuut.
Enoch passt de bal zonder na te denken. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Amalberto rent richting de bal. Fornal rent richting de bal. Fornal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:12

51e minuut.
Silveanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilera de bal. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ... Ugalde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:13

53e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Fornal onderschept slim de pass. Fornal probeert naar een medespeler te passen. Amalberto rent richting de bal. Amalberto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:14

55e minuut.
Esparza onderschept slim de pass. Esparza geeft een lange en hoge pass. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ... Ugalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:15

58e minuut.
Doeltrap. Salas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Richter de bal. Richter geeft een lange en hoge pass. Fornal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Solano rent richting de bal. Richter onderschept slim de pass. Richter probeert naar een medespeler te passen. Fornal rent richting de bal. Fornal draait met de bal, schiet en ... Ugalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fornal geeft de bal voor. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto passt de bal met de wreef. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:16

70e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter geeft een hoge lob. Amalberto kopt de bal weg. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto passt de bal met de wreef. Fornal rent richting de bal. Fornal haalt uit met een fantastische trap. Ugalde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:17

79e minuut.
Esparza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salas de bal. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto haalt uit met een fantastische trap. Ugalde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Solano rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft de bal voor. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Esparza de bal. Esparza geeft een hoge lob. Salas kopt de bal weg. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fornal rent richting de bal. Solano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fornal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornal neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:18

85e minuut.
Tinajero onderschept slim de pass. Tinajero geeft de bal voor. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Ugalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:19

88e minuut.
Richter speelt de bal door. Fornal is nu in balbezit. Fornal geeft een lange en hoge pass. Amalberto is nu in balbezit. Amalberto draait met de bal, schiet en ... Ugalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monterrey 76%, Pordioseros F.C 24%.
Deportivo Monterrey - Pordioseros F.C 0:19