Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CELTAS CORCORES Scrap United FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Landín heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Del Olmo zijn tegenspeler op de grond. Del Olmo krijgt een gele kaart. Cuesta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ipata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gudiño trapt de bal weg van het doel. Bustos kopt de bal weg. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gudiño bokst de bal weg.

9e minuut.
Del Olmo speelt de bal door. Soler rent richting de bal. Pinto onderschept slim de pass. Del Olmo rent richting de bal. Del Olmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - Scrap United FC 0:1

20e minuut.
Briones geeft een hoge lob. Pinto kopt de bal weg. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Deeke rent richting de bal. Soler speelt de bal door. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Gancedo de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Landín rent richting de bal. Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano passt de bal in één keer door. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Briones raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Briseño komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Beltrán geeft een hoge lob. Donoso heeft problemen om de bal te vangen. Pinto is nu in balbezit. Del Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - Scrap United FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTAS CORCORES 70%, Scrap United FC 30%.
CELTAS CORCORES - Scrap United FC 0:2

48e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines verovert de bal door een tackle van achteren. Bustos is nu in balbezit. Bustos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CELTAS CORCORES - Scrap United FC 1:2

51e minuut.
Vidales is nu in balbezit. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales rent richting de bal. Del Olmo rent richting de bal. Del Olmo draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Landín geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zamorano met de inworp. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Donoso geeft een hoge lob. Bustos kopt de bal weg. Klungelig pakt Begines de bal. Deeke is nu in balbezit. Deeke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bustos kopt de bal weg. Begines heeft problemen om de bal te vangen. Bustos speelt de bal door. Deeke is nu in balbezit. Deeke haalt uit met een fantastische trap. Gudiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cuesta geeft de bal voor. Gancedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Briseño de bal. Bustos is nu in balbezit. Bustos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CELTAS CORCORES 53%, Scrap United FC 47%.
CELTAS CORCORES - Scrap United FC 1:2