Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones 24 juanitos fc
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Murguía met de inworp. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hidalgo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met een snelle inworp. Rizo rent richting de bal. Rizo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Rizo de bal onder controle te krijgen. Mendoza is nu in balbezit. Paz onderschept slim de pass. Paz schiet op doel. Almaguer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Salcedo geeft een lange en hoge pass. Rizo kopt de bal weg. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap. Mendoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Rizo is nu in balbezit. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo rent richting de bal. Rizo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones 24 57%, juanitos fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones 24 - juanitos fc 0:0

58e minuut.
Vazquez rent richting de bal. Paz onderschept slim de pass. Mendoza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paz raakt geblesseerd tijdens het duel. De la Peña kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Orrantia speelt de bal door. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega passt de bal in één keer door. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Murguía geeft een lange en hoge pass. Daar is Terrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Izazola onderschept slim de pass. Izazola passt de bal zonder na te denken. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ... Mendoza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones 24 - juanitos fc 1:0

83e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal zonder na te denken. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones 24 53%, juanitos fc 47%.
Halcones 24 - juanitos fc 1:0