Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelusa FC Insurgentes FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Flores kopt de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidrio rent richting de bal. Tapia is nu in balbezit. Tapia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vidrio rent richting de bal. Ríos rent richting de bal. Vidrio verovert de bal door een tackle van achteren. Vidrio draait met de bal, schiet en ... Rangel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelusa FC - Insurgentes FC 1:0

29e minuut.
Tinajero geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Trujillo probeert de bal met de borst te controleren. Vidrio rent richting de bal. Vidrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelusa FC - Insurgentes FC 2:0

33e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espericueta onderschept slim de pass. Espericueta met een sublieme pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelusa FC - Insurgentes FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelusa FC 44%, Insurgentes FC 56%.
Pelusa FC - Insurgentes FC 2:1

52e minuut.
Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez onderschept slim de pass. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro draait met de bal, schiet en ... Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Garrido met een snelle inworp. Navarro controleert de bal met de borst. Flores probeert naar een medespeler te passen. Bueno is nu in balbezit. Bueno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Borja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borja geeft de bal voor. Inworp. Tinajero met de inworp. Tapia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mejía kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Vidrio is nu in balbezit. Vidrio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Murguía geeft een hoge lob. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pelusa FC - Insurgentes FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelusa FC 47%, Insurgentes FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelusa FC - Insurgentes FC 2:2