Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hakai FC Leonas negras
Normal Tactiek primera
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Chacón geeft de bal voor. Esparza is nu in balbezit. Arias begaat een overtreding. Arias krijgt een gele kaart. Hernandez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

7e minuut.
Plesca geeft een lange en hoge pass. Salinas rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Romero is nu in balbezit. Met opzet legt Ramírez zijn tegenspeler op de grond. Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuéllar met een snel genomen vrije trap. Esparza is nu in balbezit. Met opzet legt Arias zijn tegenspeler op de grond. Arias is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Chacón geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Garay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Leonas negras 1:0

17e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca passt de bal met de wreef. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Esparza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Salinas is nu in balbezit. Salinas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 55%, Leonas negras 45%.
Hakai FC - Leonas negras 1:0

75e minuut.
Plesca geeft een lange en hoge pass. Saavedra kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramírez de bal. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 55%, Leonas negras 45%.
Hakai FC - Leonas negras 1:0