Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mercor Scrap United FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Soler kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidales de bal. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales verovert de bal door een tackle van achteren. Vidales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Prado rent richting de bal. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Villarreal passt de bal met de wreef. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Soler speelt de bal door. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín is nu in balbezit. Landín schiet op doel. Fregoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mercor - Scrap United FC 0:1

22e minuut.
De la Rosa kan de bal niet met de borst controleren. Landín is nu in balbezit. De la Rosa begaat een overtreding. De la Rosa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Villarreal onderschept slim de pass. Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Navia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercor 62%, Scrap United FC 38%.
Mercor - Scrap United FC 0:1

53e minuut.
Briseño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Islas. Briseño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Briseño met een snel genomen vrije trap. Daar is Navia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Islas is nu in balbezit. Vidales onderschept slim de pass. Vidales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado met een sublieme pass. Landín rent richting de bal. Landín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Briseño met de inworp. Zamorano probeert naar een medespeler te passen. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Prado is nu in balbezit. Villarreal rent richting de bal. Villarreal met een sublieme pass. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ... Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Máñez is nu in balbezit. Máñez speelt de bal door. Islas rent richting de bal. Vidales verovert de bal door een tackle van achteren. Vidales haalt uit met een fantastische trap. Fregoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Landín onderschept slim de pass. Landín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mercor 69%, Scrap United FC 31%.
Mercor - Scrap United FC 0:1