Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juanitos fc Coyotes fc kings
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Carbajal trapt de bal weg. De la Peña kopt de bal weg. Collazo heeft problemen om de bal te vangen. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal zonder na te denken. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Terrés de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Santibáñez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinto. Santibáñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salcedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rizo kopt de bal weg. De la Peña is nu in balbezit. De la Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juanitos fc - Coyotes fc kings 1:0

19e minuut.
Romero kan de bal niet met de borst controleren. Paz is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz onderschept slim de pass. Paz haalt uit met een fantastische trap. Villaluz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Díaz probeert de bal met de borst te controleren. Díaz geeft een hoge lob. Noriega is nu in balbezit. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto met een sublieme pass. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanitos fc 62%, Coyotes fc kings 38%.
juanitos fc - Coyotes fc kings 1:0

67e minuut.
Santibáñez geeft de bal voor. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto met een sublieme pass. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros schiet op doel. Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Flores met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal zonder na te denken. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Villaluz speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juanitos fc 65%, Coyotes fc kings 35%.
juanitos fc - Coyotes fc kings 1:0