Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones 24 Aztecas de Mexico
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
Viades onderschept slim de pass. Viades passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Viades passt de bal in één keer door. Murguía rent richting de bal. Saavedra begaat een overtreding. Saavedra krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierra trapt de bal weg van het doel. Vazquez kopt de bal weg. Velasco is nu in balbezit. Velasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones 24 56%, Aztecas de Mexico 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones 24 - Aztecas de Mexico 0:0

56e minuut.
Orrantia rent richting de bal. Orrantia geeft een hoge lob. Inworp. Oliveira met de inworp. Neruda geeft een hoge lob. Almaguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Mendoza rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra schiet op doel. Almaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones 24 - Aztecas de Mexico 0:1

78e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliveira is nu in balbezit. Velasco maakt een afschuwelijke overtreding. Velasco krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Orrantia met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Ortegón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones 24 - Aztecas de Mexico 1:1

89e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Gallego onderschept slim de pass. Gallego geeft een lange en hoge pass. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel. Almaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones 24 - Aztecas de Mexico 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones 24 54%, Aztecas de Mexico 46%.
Halcones 24 - Aztecas de Mexico 1:2