Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hakai FC Azules Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal met de wreef. Garay is nu in balbezit. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trejo rent richting de bal. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Azules Fc 1:0

25e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo probeert naar een medespeler te passen. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino verovert de bal door een tackle van achteren. Palomino met een sublieme pass. Garay is nu in balbezit. Garay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez geeft de bal voor. Dávila kopt de bal weg. Fulgencio kan de bal niet met de borst controleren. Fulgencio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dávila kopt de bal weg. Román is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas passt de bal met de wreef. Zambrano rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 57%, Azules Fc 43%.
Hakai FC - Azules Fc 1:0

46e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Vela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salgado de bal. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... De Nigris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dávila passt de bal in één keer door. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Garay rent richting de bal. Garay speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Azules Fc 2:0

73e minuut.
Román is nu in balbezit. Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulgencio probeert naar een medespeler te passen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Azules Fc 2:1

80e minuut.
Trejo passt de bal met de wreef. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Garay probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. Cervantes probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Sánchez krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mascorro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinto met een snelle inworp. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Vela de bal onder controle te krijgen. Palomino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vela raakt geblesseerd tijdens het duel. Tavares neemt de penalty, wat een uithaal! De Nigris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hakai FC - Azules Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hakai FC 46%, Azules Fc 54%.
Hakai FC - Azules Fc 3:1