Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prometedores FC CELTAS CORCORES
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Enoch is nu in balbezit. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch verovert de bal door een tackle van achteren. Enoch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Donoso de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Bustos de bal. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos rent richting de bal. Bustos schiet op doel. Núñez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prometedores FC - CELTAS CORCORES 0:1

29e minuut.
Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch rent richting de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch onderschept slim de pass. Enoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prometedores FC 48%, CELTAS CORCORES 52%.
Prometedores FC - CELTAS CORCORES 0:1

53e minuut.
Arellano met een snelle inworp. Enoch is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Esquivel ... Strafschop! Esquivel krijgt een gele kaart. Enoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enoch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prometedores FC - CELTAS CORCORES 1:1

65e minuut.
Landín is nu in balbezit. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enoch krijgt een gele kaart. Bustos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Cuesta geeft een lange en hoge pass. Arellano kopt de bal weg. Inworp. Esquivel met een snelle inworp. Bustos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Núñez trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cuesta de bal. Enoch is nu in balbezit. Enoch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prometedores FC 61%, CELTAS CORCORES 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prometedores FC - CELTAS CORCORES 1:1