Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coyotes fc kings Leonas negras
Normal Tactiek primera
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Plesca kopt de bal weg. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros speelt de bal door. Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Romero geeft een lange en hoge pass. Arias controleert de bal met de borst. Arias speelt de bal door. Salinas rent richting de bal. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Plesca rent richting de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Salinas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz. Salinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coyotes fc kings - Leonas negras 0:1

35e minuut.
Peralta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinto. Pinto krijgt een gele kaart. Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Villaluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coyotes fc kings 56%, Leonas negras 44%.
Coyotes fc kings - Leonas negras 0:1

74e minuut.
Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft de bal voor. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón geeft de bal voor. Osuna kopt de bal weg. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villaluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coyotes fc kings 58%, Leonas negras 42%.
Coyotes fc kings - Leonas negras 0:1