Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
troyos Prometedores FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano met een sublieme pass. Oteo is nu in balbezit. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arellano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arellano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Garrido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Prometedores FC 0:1

20e minuut.
Enoch rent richting de bal. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo passt de bal zonder na te denken. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Prometedores FC 0:2

21e minuut.
Trotta speelt de bal door. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Garrido rent richting de bal. Garrido schiet op doel. Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Prometedores FC 0:3

44e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch is nu in balbezit. Enoch passt de bal in één keer door. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: troyos 72%, Prometedores FC 28%.
troyos - Prometedores FC 0:3

52e minuut.
Olalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalde geeft een hoge lob. Ayala kopt de bal weg. Enoch rent richting de bal. Enoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Parada geeft de bal voor. Tavares geeft een lange en hoge pass. Parada probeert de bal aan de voet te houden. Enoch rent richting de bal. Enoch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ayala speelt de bal door. Enoch rent richting de bal. Parada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parada krijgt een gele kaart. Enoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nápoles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arellano kopt de bal weg. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ayala met een snelle inworp. Nápoles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Parada krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: troyos 65%, Prometedores FC 35%.
troyos - Prometedores FC 0:3