Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigresfc moroleon
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
average Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Inworp. Peralta met een snelle inworp. Negrete is nu in balbezit. Negrete passt de bal in één keer door. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alarcón zijn tegenspeler op de grond. Negrete raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortez met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Briseño maakt een snoekduik en kopt de bal. Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tigresfc - moroleon 1:0

22e minuut.
Esqueda is nu in balbezit. Esqueda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cuesta de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigresfc - moroleon 1:1

33e minuut.
Bautista passt de bal zonder na te denken. Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft een hoge lob. Briseño heeft problemen om de bal te vangen. Briseño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigresfc - moroleon 2:1

33e minuut.
Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Cuesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuesta krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Solorio speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Briseño is nu in balbezit. Briseño haalt uit met een fantastische trap. Galindo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigresfc - moroleon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigresfc 66%, moroleon 34%.
Tigresfc - moroleon 3:1

52e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigresfc - moroleon 3:2

57e minuut.
Chávez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuentes kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Cuesta is nu in balbezit. Fuentes rent richting de bal. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cortez rent richting de bal. Campos onderschept slim de pass. Campos met een sublieme pass. Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briseño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigresfc - moroleon 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigresfc 52%, moroleon 48%.
Tigresfc - moroleon 4:2