Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escuadrón suicida Topos Zacatlan
Normal Tactiek Sweep
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín onderschept slim de pass. Serafín met een sublieme pass. Astivia rent richting de bal. Astivia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sifuentes rent richting de bal. Sifuentes geeft een hoge lob. Hermosillo rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela geeft de bal voor. Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Valle met een sublieme pass. Sifuentes is nu in balbezit. Sifuentes passt de bal met de wreef. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa rent richting de bal. Met opzet legt Briseño zijn tegenspeler op de grond. Briseño is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escuadrón suicida 50%, Topos Zacatlan 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escuadrón suicida - Topos Zacatlan 0:0

46e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal zonder na te denken. Vela met een sublieme pass. Terrés rent richting de bal. Terrés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cabañas geeft een lange en hoge pass. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sifuentes is nu in balbezit. Daar is Terrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrés schiet op doel. Fonseca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escuadrón suicida 46%, Topos Zacatlan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escuadrón suicida - Topos Zacatlan 0:0