Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Gdl FC Chickens
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Cuesta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Guadarrama de bal onder controle te krijgen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano schiet op doel. Zavala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - FC Chickens 0:1

15e minuut.
Maduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Campo onderschept slim de pass. Met opzet legt Garrido zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garrido naar de kleedkamers voor een vroege douche. Del Campo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Del Campo kan niet meer verder spelen. Trujillo komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Godínez is nu in balbezit. Godínez met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Arellano is nu in balbezit. Arellano met een sublieme pass. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Zavala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Gdl 38%, FC Chickens 62%.
Atlas Gdl - FC Chickens 0:1

48e minuut.
Maduro is nu in balbezit. Tostado rent richting de bal. Tostado speelt de bal door. Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama passt de bal in één keer door. Carrillo is nu in balbezit. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - FC Chickens 0:2

73e minuut.
Tostado met een sublieme pass. Cuesta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godínez. Godínez krijgt een gele kaart. Cuesta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maduro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tostado kopt de bal weg. Klungelig pakt Trujillo de bal. Araujo is nu in balbezit. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Parraguéz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Gdl - FC Chickens 1:2

83e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Gdl 40%, FC Chickens 60%.
Atlas Gdl - FC Chickens 1:2