Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moroleon Los Nefastos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Suárez geeft de bal voor. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. Valverde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 1:0

3e minuut.
Avilán verovert de bal door een tackle van achteren. Avilán speelt de bal door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Valverde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 2:0

12e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz passt de bal in één keer door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel. Luna probeert de bal aan de voet te houden. Galindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milián neemt de hoekschop. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Galindo trapt de bal weg van het doel. Ramos kopt de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 2:1

14e minuut.
Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta onderschept slim de pass. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Toxqui probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 3:1

25e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana met een sublieme pass. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 4:1

26e minuut.
Milián rent richting de bal. Milián geeft een hoge lob. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 4:2

43e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel. Milián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moroleon 45%, Los Nefastos 55%.
moroleon - Los Nefastos 4:2

47e minuut.
Quintana met een snelle inworp. Gracia is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes schiet op doel. Milián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Galindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 4:3

61e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cortez de bal. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal met de wreef. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera schiet op doel. Galindo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moroleon - Los Nefastos 4:4

78e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Estay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estay krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián passt de bal met de wreef. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera draait met de bal, schiet en ... Estay probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suárez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Los Nefastos 4:5

82e minuut.
Avilán is nu in balbezit. Avilán passt de bal in één keer door. Fuentes rent richting de bal. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Valverde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moroleon 40%, Los Nefastos 60%.
moroleon - Los Nefastos 4:5