Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Athletic Teapayork
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio speelt de bal door. Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca passt de bal met de wreef. Maduro is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Osorio probeert de bal met de borst te controleren. Osorio passt de bal zonder na te denken. Fonseca rent richting de bal. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap. Vazquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio draait met de bal, schiet en ... Vazquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Teapayork 1:0

14e minuut.
Palomino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Méndez de bal. Méndez passt de bal met de wreef. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Reyes rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Delgado is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves rent richting de bal. Alves geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulgencio probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Romero rent richting de bal. Méndez rent richting de bal. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ... Maduro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravos Athletic - Teapayork 1:1

34e minuut.
Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fulgencio rent richting de bal. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Fierro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Athletic 48%, Teapayork 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravos Athletic - Teapayork 1:1

47e minuut.
Reyes probeert de bal met de borst te controleren. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera geeft een lange en hoge pass. Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro geeft een lange en hoge pass. Orrantia heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal met de wreef. Fierro rent richting de bal. Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulgencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Athletic - Teapayork 2:1

58e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja geeft een hoge lob. Daar is Orrantia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio schiet op doel. Vazquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Maduro is nu in balbezit. Maduro geeft de bal voor. Borja geeft een lange en hoge pass. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Klungelig pakt Fulgencio de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio draait met de bal, schiet en ... Vazquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Palomino is nu in balbezit. Fonseca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomino raakt geblesseerd tijdens het duel. Palomino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Athletic 35%, Teapayork 65%.
Bravos Athletic - Teapayork 2:1