Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machacado con huevo fc Tigresfc
442 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Espinosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elizondo met een snelle inworp. Campos rent richting de bal. Campos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz. Espinosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortez met een snel genomen vrije trap. Casillas rent richting de bal. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz rent richting de bal. Ruiz met een sublieme pass. Briseño heeft problemen om de bal te vangen. Briseño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Manjarín trapt de bal weg. Solorio kopt de bal weg. Briseño rent richting de bal. Briseño schiet op doel. Manjarín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Estay rent richting de bal. Casillas onderschept slim de pass. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Gracia rent richting de bal. Gracia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Tigresfc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machacado con huevo fc 57%, Tigresfc 43%.
Machacado con huevo fc - Tigresfc 1:0

59e minuut.
Estay passt de bal in één keer door. Casillas rent richting de bal. Met opzet legt Alarcón zijn tegenspeler op de grond. Casillas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Casillas kan niet meer verder spelen. Guadarrama komt het veld opgelopen. Cortez met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Tigresfc 2:0

66e minuut.
Klungelig pakt Elizondo de bal. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guadarrama de bal. Guadarrama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Garcés met een snelle inworp. Gracia rent richting de bal. Gracia passt de bal met de wreef. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Machacado con huevo fc - Tigresfc 3:0

82e minuut.
Gracia speelt de bal door. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama passt de bal in één keer door. Gracia rent richting de bal. Gracia schiet op doel. Carrasco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machacado con huevo fc 61%, Tigresfc 39%.
Machacado con huevo fc - Tigresfc 3:0