Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moroleon Machacado con huevo fc
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft een lange en hoge pass. Negrete kopt de bal weg. Gracia rent richting de bal. Gracia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Valdéz geeft een hoge lob. Gracia kopt de bal weg. Luna is nu in balbezit. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
moroleon - Machacado con huevo fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moroleon 52%, Machacado con huevo fc 48%.
moroleon - Machacado con huevo fc 0:1

61e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Casillas is nu in balbezit. Casillas passt de bal in één keer door. Gracia is nu in balbezit. Gracia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Avilán verovert de bal door een tackle van achteren. Avilán speelt de bal door. Cuesta rent richting de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
moroleon - Machacado con huevo fc 1:1

64e minuut.
Garcés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuentes. Garcés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortez met een snel genomen vrije trap. Pacheco speelt de bal door. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gracia probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft de bal voor. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Manjarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán onderschept slim de pass. Avilán met een sublieme pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manjarín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gracia is nu in balbezit. Gracia passt de bal met de wreef. Luna rent richting de bal. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moroleon 25%, Machacado con huevo fc 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moroleon - Machacado con huevo fc 1:1