Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Migajon FC Valparaíso AC
Normal Tactiek 424
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 24.9
average Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Glaría onderschept slim de pass. Glaría probeert naar een medespeler te passen. Promessa is nu in balbezit. Promessa schiet op doel. Esparza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Máñez met een snelle inworp. Prado is nu in balbezit. Prado geeft de bal voor. Robles bokst de bal weg. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Migajon FC - Valparaíso AC 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Ballesteros de bal. Glaría verovert de bal door een tackle van achteren. Glaría probeert naar een medespeler te passen. Promessa is nu in balbezit. Promessa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Máñez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prado de bal. Prado probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millán geeft een hoge lob. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Migajon FC - Valparaíso AC 2:0

35e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Navarro rent richting de bal. Albarrán is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Migajon FC - Valparaíso AC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Migajon FC 42%, Valparaíso AC 58%.
Migajon FC - Valparaíso AC 3:0

53e minuut.
Millán geeft een hoge lob. Máñez kopt de bal weg. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Migajon FC - Valparaíso AC 4:0

54e minuut.
Máñez rent richting de bal. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Máñez. Máñez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo met een sublieme pass. Promessa is nu in balbezit. Promessa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ballesteros kopt de bal weg. Prado rent richting de bal. Prado speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Migajon FC 46%, Valparaíso AC 54%.
Migajon FC - Valparaíso AC 4:0