Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anacondas Bravos Athletic
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. De Nigris is nu in balbezit. De Nigris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Orozco kopt de bal weg. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nigris onderschept slim de pass. De Nigris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anacondas - Bravos Athletic 1:0

12e minuut.
Márquez rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio passt de bal met de wreef. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velasco trapt de bal weg. De Nigris kopt de bal weg. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Delgado is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado met de inworp. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Naelson trapt de bal weg. Oteo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fregoso de bal. De Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nigris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Orozco de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft de bal voor. Naelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Ortíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo rent richting de bal. Oteo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Orozco speelt de bal door. Buendía rent richting de bal. Buendía met een sublieme pass. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo geeft een lange en hoge pass. Maduro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anacondas 43%, Bravos Athletic 57%.
Anacondas - Bravos Athletic 1:0

48e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco passt de bal zonder na te denken. Oteo speelt de bal door. De Nigris is nu in balbezit. De Nigris schiet op doel. Maduro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maduro met een sublieme pass. Buendía kopt de bal weg. Oteo rent richting de bal. Oteo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anacondas - Bravos Athletic 2:0

52e minuut.
Calero geeft de bal voor. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vela. Vela krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Orozco onderschept slim de pass. Orozco met een sublieme pass. Oteo rent richting de bal. De Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nigris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Anacondas - Bravos Athletic 3:0

55e minuut.
Orozco speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Osorio onderschept slim de pass. Osorio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Toxqui geeft een lange en hoge pass. Osuna kan de bal niet met de borst controleren. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela draait met de bal, schiet en ... Naelson bokst de bal weg.

77e minuut.
Calero is nu in balbezit. Oteo is nu in balbezit. Oteo speelt de bal door. De Nigris rent richting de bal. De Nigris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anacondas 52%, Bravos Athletic 48%.
Anacondas - Bravos Athletic 3:0