Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teapayork Tigresfc
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio passt de bal in één keer door. Briseño is nu in balbezit. Briseño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een hoge lob. Daar is Palomino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Solorio met een sublieme pass. Fierro is nu in balbezit. Briseño onderschept slim de pass. Briseño schiet op doel. Vazquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teapayork - Tigresfc 0:1

22e minuut.
Orrantia onderschept slim de pass. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Briseño de bal. Briseño haalt uit met een fantastische trap. Vazquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teapayork - Tigresfc 0:2

28e minuut.
Solorio is nu in balbezit. Solorio passt de bal zonder na te denken. Daar is Briseño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teapayork 53%, Tigresfc 47%.
Teapayork - Tigresfc 0:2

47e minuut.
Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia onderschept slim de pass. Met opzet legt Elizondo zijn tegenspeler op de grond. Elizondo krijgt een gele kaart. Orrantia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orrantia kan niet meer verder spelen. Angeles komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bautista geeft een lange en hoge pass. Maduro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briseño is nu in balbezit. Briseño draait met de bal, schiet en ... Vazquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teapayork - Tigresfc 0:3

50e minuut.
Alves met een sublieme pass. Romero met een sublieme pass. Islas is nu in balbezit. Briseño onderschept slim de pass. Briseño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Angeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Angeles speelt de bal door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Campos rent richting de bal. Angeles onderschept slim de pass. Angeles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romero de bal. Romero schiet op doel. Carrasco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Teapayork - Tigresfc 1:3

83e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz speelt de bal door. Fierro rent richting de bal. Briseño onderschept slim de pass. Briseño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teapayork - Tigresfc 1:4

84e minuut.
Alves probeert naar een medespeler te passen. Islas is nu in balbezit. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Briseño is nu in balbezit. Briseño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teapayork 49%, Tigresfc 51%.
Teapayork - Tigresfc 1:4