Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayados CFM FC PIRATAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Santiago rent richting de bal. Pardo maakt een afschuwelijke overtreding. Pardo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel. Klungelig pakt Aceval de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo speelt de bal door. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayados CFM - FC PIRATAS 1:0

29e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santana de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco speelt de bal door. Aceval rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina schiet op doel. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayados CFM - FC PIRATAS 2:0

35e minuut.
Iniestra kopt de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco draait met de bal, schiet en ... Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayados CFM - FC PIRATAS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayados CFM 46%, FC PIRATAS 54%.
Rayados CFM - FC PIRATAS 3:0

53e minuut.
Becerra geeft een lange en hoge pass. Luque heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayados CFM - FC PIRATAS 4:0

59e minuut.
Jáuregui trapt de bal weg van het doel. Pardo kopt de bal weg. Casas rent richting de bal. Pardo is nu in balbezit. Pardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayados CFM - FC PIRATAS 4:1

64e minuut.
Santana speelt de bal door. Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tavares geeft de bal voor. Inworp. Iniestra met een snelle inworp. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Torrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado passt de bal zonder na te denken. Meza rent richting de bal. Meza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Vélez passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana geeft de bal voor. Romero bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Sol de bal. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sol krijgt een gele kaart. Trejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casas met een snel genomen vrije trap. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayados CFM 49%, FC PIRATAS 51%.
Rayados CFM - FC PIRATAS 4:1