Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Puebla Esel Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
López rent richting de bal. López geeft een lange en hoge pass. Daar is Cariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Puebla - Esel Fc 1:0

16e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Inworp. Hermosillo met een snelle inworp. Huitrón rent richting de bal. Huitrón schiet op doel. Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Puebla - Esel Fc 2:0

24e minuut.
Palomino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermosillo met een snelle inworp. Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Huitrón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Huitrón is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Huitrón verovert de bal door een tackle van achteren. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Puebla - Esel Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Puebla 43%, Esel Fc 57%.
Club Puebla - Esel Fc 3:0

54e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maturín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Huitrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
López passt de bal met de wreef. Cuéllar rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Cuéllar onderschept slim de pass. Cuéllar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cuéllar speelt de bal door. Palomino is nu in balbezit. Palomino met een sublieme pass. López rent richting de bal. López geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Puebla 42%, Esel Fc 58%.
Club Puebla - Esel Fc 3:0