Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardenals FC Zamora Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Del Campo met de inworp. Jiménez onderschept slim de pass. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trotta kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar geeft de bal voor. Inworp. Garay met de inworp. Sánchez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iñiguez controleert de bal met de borst. Segura is nu in balbezit. Soler onderschept slim de pass. Soler draait met de bal, schiet en ... Cristante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez passt de bal in één keer door. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iñiguez de bal onder controle te krijgen. Cristante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia passt de bal met de wreef. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Zamora Falcons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals FC 46%, Zamora Falcons 54%.
Cardenals FC - Zamora Falcons 1:0

46e minuut.
Santiago passt de bal zonder na te denken. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft de bal voor. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde draait met de bal, schiet en ... Padilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Garay rent richting de bal. Del Campo rent richting de bal. Del Campo passt de bal in één keer door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Heredia rent richting de bal. Heredia passt de bal met de wreef. Del Campo is nu in balbezit. Del Campo geeft de bal voor. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Padilla bokst de bal weg.

80e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Montes is nu in balbezit. Montes met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Padilla trapt de bal weg van het doel. Enoch kopt de bal weg. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals FC 39%, Zamora Falcons 61%.
Cardenals FC - Zamora Falcons 1:0