Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardenals FC Regius Snakes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een hoge lob. Ortegón is nu in balbezit. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barajas passt de bal met de wreef. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Ipata rent richting de bal. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Heredia geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipata krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Solano rent richting de bal. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ipata zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ipata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ipata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals FC 38%, Regius Snakes 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardenals FC - Regius Snakes 0:0

46e minuut.
Chacón passt de bal in één keer door. Valdivia is nu in balbezit. Carbajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbajal krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Crispim met een sublieme pass. Villanueva speelt de bal door. Chacón rent richting de bal. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Cristante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Regius Snakes 0:1

53e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een lange en hoge pass. Iñiguez heeft problemen om de bal te vangen. Chacón is nu in balbezit. Chacón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Regius Snakes 0:2

56e minuut.
Barajas rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardenals FC - Regius Snakes 1:2

58e minuut.
Gallardo met een harde bal richting middenveld. Crispim kopt de bal weg. Ortegón heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Crispim passt de bal in één keer door. Chacón is nu in balbezit. Segura rent richting de bal. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón draait met de bal, schiet en ... Cristante bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardenals FC 46%, Regius Snakes 54%.
Cardenals FC - Regius Snakes 1:2