Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saltabarranca CF Blazefield UTD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Bernal onderschept slim de pass. Bernal geeft de bal voor. Negrete controleert de bal met de borst. Negrete draait met de bal, schiet en ... Cristante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saltabarranca CF - Blazefield UTD 0:1

29e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna passt de bal met de wreef. Negrete rent richting de bal. Negrete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Vazquez is nu in balbezit. Negrete onderschept slim de pass. Negrete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saltabarranca CF - Blazefield UTD 0:2

41e minuut.
Parada met een sublieme pass. Villanueva is nu in balbezit. Parada begaat een overtreding. Parada krijgt een gele kaart. Villanueva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltabarranca CF 62%, Blazefield UTD 38%.
Saltabarranca CF - Blazefield UTD 0:2

51e minuut.
Cervantes passt de bal met de wreef. Garcés is nu in balbezit. Garcés speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal passt de bal zonder na te denken. Estay probeert de bal aan de voet te houden. Zamorano rent richting de bal. Zamorano geeft een hoge lob. Cristante bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saltabarranca CF 43%, Blazefield UTD 57%.
Saltabarranca CF - Blazefield UTD 0:2