Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Midgets Esel Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


6e minuut.
Norasco is nu in balbezit. Norasco passt de bal zonder na te denken. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Carreón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Midgets - Esel Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Midgets 69%, Esel Fc 31%.
Mighty Midgets - Esel Fc 0:1

59e minuut.
Angeles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Barragán met de inworp. Norasco rent richting de bal. Norasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barragán rent richting de bal. Fregoso verovert de bal door een tackle van achteren. Fregoso geeft een lange en hoge pass. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. Carreón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cariño rent richting de bal. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cariño raakt geblesseerd tijdens het duel. Cariño met een snel genomen vrije trap. Elokan rent richting de bal. Elokan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Midgets - Esel Fc 0:2

77e minuut.
Angeles met de inworp. Martínez controleert de bal met de borst. Meléndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meléndez krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Garcés onderschept slim de pass. Garcés passt de bal met de wreef. Norasco is nu in balbezit. Norasco passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Midgets 59%, Esel Fc 41%.
Mighty Midgets - Esel Fc 0:2