Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lopez Zamora Falcons
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra geeft een hoge lob. Martínez rent richting de bal. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lopez - Zamora Falcons 1:0

8e minuut.
Inworp. Cabuto met een snelle inworp. Briones rent richting de bal. Enoch verovert de bal door een tackle van achteren. Enoch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valdivia probeert de bal aan de voet te houden. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva is nu in balbezit. Marcial onderschept slim de pass. Marcial draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lopez 56%, Zamora Falcons 44%.
Lopez - Zamora Falcons 1:0

50e minuut.
Veiga geeft een hoge lob. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial passt de bal met de wreef. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Marcial rent richting de bal. Marcial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lopez - Zamora Falcons 1:1

74e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jáuregui met de inworp. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia schiet op doel. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Garay probeert naar een medespeler te passen. Trotta heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Padilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lopez - Zamora Falcons 2:1

80e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lopez 58%, Zamora Falcons 42%.
Lopez - Zamora Falcons 2:1