Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
titufc trinka
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Iturbide geeft een lange en hoge pass. Higareda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Casados de bal onder controle te krijgen. Campos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Estay de bal. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Forbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
titufc - trinka 0:1

15e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manjarín zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Glaría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
titufc - trinka 0:2

31e minuut.
Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín speelt de bal door. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vaca geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Iturbide de bal onder controle te krijgen. Isella is nu in balbezit. Isella haalt uit met een fantastische trap. Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
titufc - trinka 0:3

39e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal in één keer door. Casados speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titufc 48%, trinka 52%.
titufc - trinka 0:3

51e minuut.
Casados probeert de bal aan de voet te houden. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín passt de bal in één keer door. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Dautt speelt de bal door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martínez zijn tegenspeler op de grond. Martínez krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Manjarín rent richting de bal. Manjarín met een sublieme pass. Higareda is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Vaca de bal. Higareda rent richting de bal. Higareda speelt de bal door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Isella onderschept slim de pass. Isella met een sublieme pass. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
titufc - trinka 0:4

77e minuut.
Iturbide geeft een hoge lob. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez met een sublieme pass. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: titufc 47%, trinka 53%.
titufc - trinka 0:4