Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PatriotFC FC PIRATAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Aceval rent richting de bal. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Medina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sabina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicoletti met de inworp. Solorio is nu in balbezit. Solorio haalt uit met een fantastische trap. Sierra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PatriotFC - FC PIRATAS 0:1

18e minuut.
Daar is Vizcarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Sol speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Santana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Sosa neemt de penalty, wat een uithaal! Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PatriotFC - FC PIRATAS 1:1

31e minuut.
Vélez is nu in balbezit. Vélez speelt de bal door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio rent richting de bal. Solorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Aceval kopt de bal weg. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza onderschept slim de pass. Meza haalt uit met een fantastische trap. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PatriotFC - FC PIRATAS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PatriotFC 41%, FC PIRATAS 59%.
PatriotFC - FC PIRATAS 1:2

51e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo passt de bal met de wreef. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een hoge lob. Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solorio is nu in balbezit. Solorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal zonder na te denken. Daar is Solorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sabina de bal. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Capetillo probeert de bal met de borst te controleren. Solorio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capetillo. Capetillo krijgt een gele kaart. Solorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santana komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PatriotFC - FC PIRATAS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PatriotFC 51%, FC PIRATAS 49%.
PatriotFC - FC PIRATAS 1:3