Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trinka Cardenals FC
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca onderschept slim de pass. Vaca met een sublieme pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Solano geeft een hoge lob. Barrera kan de bal niet met de borst controleren. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Rubio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barajas is nu in balbezit. Higareda maakt een afschuwelijke overtreding. Higareda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Isella onderschept slim de pass. Isella probeert naar een medespeler te passen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Cristante probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dautt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Campo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barajas rent richting de bal. Barajas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo met een sublieme pass. Klungelig pakt Segura de bal. Isella bereikt de bal nog maar net als eerste. Isella draait met de bal, schiet en ... Cristante bokst de bal weg. Klungelig pakt Segura de bal. Isella is nu in balbezit. Isella schiet op doel. Cristante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinka 51%, Cardenals FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trinka - Cardenals FC 0:0

66e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia passt de bal zonder na te denken. Barajas rent richting de bal. Barajas schiet op doel. Rubio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dautt rent richting de bal. Dautt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Segura de bal. Isella is nu in balbezit. Isella draait met de bal, schiet en ... Cristante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Solano speelt de bal door. Barajas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrera. Barrera krijgt een gele kaart. Barajas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trinka - Cardenals FC 0:1

86e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinka 53%, Cardenals FC 47%.
trinka - Cardenals FC 0:1