Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Midgets titufc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Angeles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Estay rent richting de bal. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Glaría met de inworp. Casados probeert naar een medespeler te passen. Alvarez rent richting de bal. Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carreón trapt de bal weg. Casados kopt de bal weg. Sánchez probeert de bal aan de voet te houden. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Casados met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín probeert naar een medespeler te passen. Alvarez rent richting de bal. Alvarez haalt uit met een fantastische trap. Carreón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados speelt de bal door. Daar is Vallarta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vallarta is nu in balbezit. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar is nu in balbezit. Alvarez rent richting de bal. Alvarez schiet op doel. Carreón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. Iturbide probeert de bal aan de voet te houden. Forbes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Midgets - titufc 1:0

41e minuut.
Sánchez geeft een lange en hoge pass. Manjarín is nu in balbezit. Vallarta onderschept slim de pass. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Midgets 47%, titufc 53%.
Mighty Midgets - titufc 1:0

49e minuut.
Casados geeft een hoge lob. Vallarta probeert de bal aan de voet te houden. Manjarín rent richting de bal. Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Midgets - titufc 2:0

55e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Santa Cruz rent richting de bal. Glaría probeert naar een medespeler te passen. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Angeles is nu in balbezit. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Carreón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Midgets 41%, titufc 59%.
Mighty Midgets - titufc 2:0