Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:23
  • Competitiewedstrijd: Primera División
  • Stadion: EL ETNA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 51999
Herta Spartak Jereatrico FC
6 atras 7 Tactiek OA 523
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 9
72.6 gemiddelde waardering 77.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Predoiu geeft een lange en hoge pass. Yasuda rent richting de bal. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Jereatrico FC 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Venczel de bal. Tufte probeert naar een medespeler te passen. Kłonowski probeert naar een medespeler te passen. Margitay is nu in balbezit. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Herta Spartak - Jereatrico FC 1:1

19e minuut.
Tufte geeft de bal voor. Gómez Jaramillo probeert de bal met de borst te controleren. Kotromanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotromanić krijgt een gele kaart. Yasuda geeft een hoge lob. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian begaat een overtreding. Radian krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Varlan rent richting de bal. Varlan passt de bal in één keer door. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk schiet op doel. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Buitenspel voor Zieńczuk. Goede buitenspelval van de verdediging. Pejar komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Radian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žluva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Spartak 59%, Jereatrico FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Herta Spartak - Jereatrico FC 1:1

46e minuut.
Gawroński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venczel. Kłonowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłonowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kotromanić de bal. Pejar rent richting de bal. Kotromanić verovert de bal door een tackle van achteren. Kotromanić schiet op doel. Keindl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Keindl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herta Spartak - Jereatrico FC 1:2

69e minuut.
Kovis is nu in balbezit. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski passt de bal zonder na te denken. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Czwertyński is nu in balbezit. Met opzet legt Gawroński zijn tegenspeler op de grond. Gawroński krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tufte kopt de bal weg. Varlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlan geeft een hoge lob. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herta Spartak 66%, Jereatrico FC 34%.
Herta Spartak - Jereatrico FC 1:2