Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cachilo FC san lorenzo de paternal
52W2 Primera Tactiek 23641w2alta1
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 67
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Pisciotta verovert de bal door een tackle van achteren. Pisciotta met een sublieme pass. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan geeft de bal voor. Rothchild maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mefikowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Roskruge probeert naar een medespeler te passen. Mazilu speelt de bal door. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - san lorenzo de paternal 1:0

25e minuut.
Inworp. Drăguş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Rothchild krijgt zijn hoofd ertegen. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Presuntinho geeft een lange en hoge pass. Drăguş kopt de bal weg. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft een hoge lob. Rothchild krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gorgan probeert de bal met de borst te controleren. Kurtzbart verovert de bal door een tackle van achteren. Mana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mana krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wakulczyk met een snelle inworp. Drăguş met een sublieme pass. Kasilyan met een sublieme pass. Rothchild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothchild schiet op doel. Mefikowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mana is nu in balbezit. Mana passt de bal in één keer door. Gorgan rent richting de bal. Gorgan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cachilo FC - san lorenzo de paternal 1:1

39e minuut.
Pisciotta verovert de bal door een tackle van achteren. Pisciotta probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan heeft problemen om de bal te vangen. Kasilyan geeft een hoge lob. Rothchild springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 37%, san lorenzo de paternal 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cachilo FC - san lorenzo de paternal 1:1

46e minuut.
Drăguş passt de bal met de wreef. Pisciotta probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Rothchild krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft een hoge lob. Daar is Romanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothchild rent richting de bal. Rothchild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Floratos rent richting de bal. Kasilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Rothchild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothchild schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan geeft de bal voor. Rothchild krijgt zijn hoofd ertegen. Mefikowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - san lorenzo de paternal 2:1

79e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Gorgan rent richting de bal. Gorgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gorgan kan de bal niet met de borst controleren. Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Cwelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cachilo FC - san lorenzo de paternal 2:2

87e minuut.
Pagés geeft de bal voor. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Broich rent richting de bal. Broich schiet op doel. Cwelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 53%, san lorenzo de paternal 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cachilo FC - san lorenzo de paternal 2:2