Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto River Plate Forever
532 Tactiek mufa mirror
57% Balbezit 43%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Zahorski onderschept slim de pass. Bayer is nu in balbezit. Zahorski verovert de bal door een tackle van achteren. Zahorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - River Plate Forever 1:0

6e minuut.
Bayer speelt de bal door. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski maakt een afschuwelijke overtreding. Bugajski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Merelaid geeft de bal voor. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zahorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zahorski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera passt de bal in één keer door. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés geeft een lange en hoge pass. Jerčić krijgt zijn hoofd ertegen. Farronca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Króżel is nu in balbezit. Merelaid geeft een lange en hoge pass. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Amuado met een snelle inworp. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés geeft een lange en hoge pass. Jerčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jerčić is nu in balbezit. Fierro maakt een afschuwelijke overtreding. Jerčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Higuera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jerčić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 63%, River Plate Forever 37%.
Sociedad Sportiva Devoto - River Plate Forever 1:0

54e minuut.
Fanizza geeft de bal voor. Daar is Koch-Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zahorski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Merelaid is nu in balbezit. Merelaid geeft de bal voor. Zahorski is nu in balbezit. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Puşcaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - River Plate Forever 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 56%, River Plate Forever 44%.
Sociedad Sportiva Devoto - River Plate Forever 2:0