Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Pincha 4 a 0 y se fueron
5-2-L-2 (Ult) Tactiek 5-2-w-2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
68.1 gemiddelde waardering 73.2
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Gueye is nu in balbezit. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski rent richting de bal. Bisaz rent richting de bal. Bisaz schiet op doel. Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Pincha - 4 a 0 y se fueron 1:0

16e minuut.
Gajtkowski is nu in balbezit. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski is nu in balbezit. Bisaz rent richting de bal. Bisaz haalt uit met een fantastische trap. Buhler bokst de bal weg.

31e minuut.
Foppolo rent richting de bal. Kasarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso onderschept slim de pass. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chirigu rent richting de bal. Chirigu geeft een lange en hoge pass. Əliyev rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso schiet op doel. Văn Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Plotnikov heeft problemen om de bal te vangen. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz met een sublieme pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Pincha 48%, 4 a 0 y se fueron 52%.
Club Atletico Pincha - 4 a 0 y se fueron 1:0

49e minuut.
Gueye speelt de bal door. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kelek. Kelek krijgt een gele kaart. Bisaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gueye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gajtkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Machín rent richting de bal. Machín passt de bal met de wreef. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel. Văn Tuấn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atletico Pincha - 4 a 0 y se fueron 1:1

52e minuut.
Machín is nu in balbezit. Machín geeft de bal voor. Wiergowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inczewski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Foppolo rent richting de bal. Porumbel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foppolo. Porumbel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Porumbel kan niet meer verder spelen. Badstieber komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ascane onderschept slim de pass. Ascane geeft de bal voor. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso schiet op doel. Văn Tuấn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Pincha - 4 a 0 y se fueron 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Pincha 50%, 4 a 0 y se fueron 50%.
Club Atletico Pincha - 4 a 0 y se fueron 1:2