Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolynos M.C.D.
Para la B Tactiek Lanus 523
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
67.2 gemiddelde waardering 67.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen incredible


6e minuut.
Hernández geeft een hoge lob. Kolar kopt de bal weg. Areyan heeft problemen om de bal te vangen. Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sylvinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikijelj neemt de penalty, wat een uithaal! Pumpido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - M.C.D. 1:0

28e minuut.
Caxaría probeert naar een medespeler te passen. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Hernández geeft een hoge lob. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo schiet op doel. Lavanchy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ceauşu is nu in balbezit. Manquemilla onderschept slim de pass. Manquemilla geeft de bal voor. Buia springt en kopt de bal. Machado verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - M.C.D. 2:0

36e minuut.
Conigliaro speelt de bal door. Černeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Černeka passt de bal in één keer door. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Pumpido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Machado probeert naar een medespeler te passen. Cantini is nu in balbezit. Cantini geeft een lange en hoge pass. Coloane controleert de bal met de borst. Coloane geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolynos 45%, M.C.D. 55%.
Kolynos - M.C.D. 2:0

54e minuut.
Klungelig pakt Černeka de bal. Hernández geeft een lange en hoge pass. Coloane kopt de bal weg. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar schiet op doel. Lavanchy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coloane rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cabezón ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cabezón naar de kleedkamers voor een vroege douche. Coloane raakt geblesseerd tijdens het duel. Compagnuolo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Caxaría speelt de bal door. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Černeka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Černeka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Conigliaro geeft de bal voor. Saelemaekers rent richting de bal. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia draait met de bal, schiet en ... Pumpido werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - M.C.D. 3:0

71e minuut.
Černeka verovert de bal door een tackle van achteren. Černeka geeft een lange en hoge pass. Manquemilla kopt de bal weg. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia schiet op doel. Pumpido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft de bal voor. Kolar is nu in balbezit. Kolar geeft een lange en hoge pass. Coloane krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Manquemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquemilla passt de bal zonder na te denken. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. Pumpido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - M.C.D. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolynos 47%, M.C.D. 53%.
Kolynos - M.C.D. 4:0