Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M.C.D. 4 a 0 y se fueron
Lanus 523 Tactiek 532a
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
66.7 gemiddelde waardering 73.8
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Salif Keita passt de bal in één keer door. Foppolo rent richting de bal. Foppolo met een sublieme pass. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Pumpido bokst de bal weg.

11e minuut.
Ascane onderschept slim de pass. Ascane geeft de bal voor. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Pumpido bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Tomašević met een sublieme pass. Foppolo is nu in balbezit. Foppolo geeft een hoge lob. Giesso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 0:1

20e minuut.
Foppolo is nu in balbezit. Caxaría verovert de bal door een tackle van achteren. Caxaría met een sublieme pass. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar schiet op doel. Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 1:1

21e minuut.
Salif Keita is nu in balbezit. Salif Keita passt de bal met de wreef. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín geeft de bal voor. Rosas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Foppolo met een snelle inworp. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Pumpido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 1:2

37e minuut.
Hernández passt de bal in één keer door. Caxaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Caxaría geeft de bal voor. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann haalt uit met een fantastische trap. Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 71%, 4 a 0 y se fueron 29%.
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 1:2

48e minuut.
Tomašević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Giesso rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ceauşu ... Strafschop! Directe rode kaart, Ceauşu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ceauşu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Giesso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Saelemaekers verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foppolo met een snelle inworp. Rosas geeft een lange en hoge pass. Giesso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 1:3

55e minuut.
Chirigu geeft de bal voor. Machín is nu in balbezit. Machín passt de bal met de wreef. Foppolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foppolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Machado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Foppolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosas rent richting de bal. Rosas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Kelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel. Buhler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 2:3

65e minuut.
Cantini geeft de bal voor. Machín is nu in balbezit. Machín passt de bal in één keer door. Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo schiet op doel. Buhler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Chirigu geeft de bal voor. Rosas rent richting de bal. Hernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernández krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Saelemaekers probeert naar een medespeler te passen. Ascane probeert naar een medespeler te passen. Machín bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín geeft een lange en hoge pass. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pumpido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Foppolo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosas de bal. Saelemaekers rent richting de bal. Rosas onderschept slim de pass. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Pumpido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gumiński heeft problemen om de bal te vangen. Foppolo rent richting de bal. Foppolo heeft problemen om de bal te vangen. Foppolo geeft een lange en hoge pass. Giesso springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Pumpido bokst de bal weg.

82e minuut.
Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiński rent richting de bal. Giesso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel. Pumpido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Pumpido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 2:4

84e minuut.
Cantini geeft de bal voor. Giesso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caxaría. Caxaría krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Caxaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascane bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelemaekers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saelemaekers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 68%, 4 a 0 y se fueron 32%.
M.C.D. - 4 a 0 y se fueron 2:4