Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC Cachilo FC
N 4lat23 prueba Tactiek 6112 Primera
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
76.5 gemiddelde waardering 63.7
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Odrwąż passt de bal met de wreef. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus geeft een hoge lob. Margitay rent richting de bal. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Cwelik bokst de bal weg.

5e minuut.
Pisciotta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Consuegra komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Trío Zabala speelt de bal door. Consuegra is nu in balbezit. Margitay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margitay krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Trío Zabala is nu in balbezit. Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Odrwąż passt de bal met de wreef. Margitay rent richting de bal. Cislariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cislariu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trío Zabala de bal. Margitay onderschept slim de pass. Margitay draait met de bal, schiet en ... Cwelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Cachilo FC 1:0

20e minuut.
Kotromanić rent richting de bal. Cislariu onderschept slim de pass. Cislariu passt de bal in één keer door. Fabicki rent richting de bal. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kotromanić rent richting de bal. Margitay is nu in balbezit. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel. Cwelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Cachilo FC 2:0

30e minuut.
Fabicki springt en kopt de bal. Trío Zabala probeert de bal aan de voet te houden. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cwelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabicki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cislariu met een sublieme pass. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gusano met een snelle inworp. Kłonowski geeft een hoge lob. Kotromanić krijgt zijn hoofd ertegen. Cwelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 19%, Cachilo FC 81%.
Jereatrico FC - Cachilo FC 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Grzesiuk de bal. Gusano rent richting de bal. Grzesiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzesiuk krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Wielgus de bal. Bohačík rent richting de bal. Rothchild verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rothchild de bal. Rothchild schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cislariu onderschept slim de pass. Cislariu geeft de bal voor. Rothchild is nu in balbezit. Rothchild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Cachilo FC 2:1

67e minuut.
Cislariu met een sublieme pass. Margitay is nu in balbezit. Margitay passt de bal in één keer door. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Cwelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Odrwąż geeft de bal voor. Kotromanić rent richting de bal. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Cwelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cislariu geeft een hoge lob. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż geeft een hoge lob. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... Cwelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Odrwąż neemt de hoekschop. Kotromanić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Cachilo FC 3:1

83e minuut.
Consuegra met een snelle inworp. Bohačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş begaat een overtreding. Drăguş krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fabicki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kłonowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotromanić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Cachilo FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 36%, Cachilo FC 64%.
Jereatrico FC - Cachilo FC 4:1