Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4 a 0 y se fueron Kolynos
532a Tactiek Para la B
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
72.3 gemiddelde waardering 67.1
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Plotnikov onderschept slim de pass. Plotnikov probeert naar een medespeler te passen. Ascane probeert naar een medespeler te passen. Foppolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foppolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Castellano onderschept slim de pass. Castellano geeft een hoge lob. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Lavanchy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 a 0 y se fueron - Kolynos 1:0

28e minuut.
Ascane rent richting de bal. Ascane passt de bal zonder na te denken. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ... Lavanchy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4 a 0 y se fueron - Kolynos 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Castellano de bal. Machín rent richting de bal. Castellano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machín moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Machín kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Conigliaro geeft een hoge lob. Manquemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquemilla passt de bal in één keer door. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap. Buhler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomašević onderschept slim de pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 a 0 y se fueron 46%, Kolynos 54%.
4 a 0 y se fueron - Kolynos 2:0

46e minuut.
Ascane passt de bal zonder na te denken. Tomašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašević geeft een hoge lob. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Castellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellano geeft een hoge lob. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Castellano onderschept slim de pass. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 a 0 y se fueron - Kolynos 3:0

57e minuut.
Daar is Ascane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascane speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal. Lavanchy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Černeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Černeka passt de bal zonder na te denken. Manquemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquemilla schiet op doel. Buhler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Giesso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Domoaukafe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cabezón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ascane met een sublieme pass. Daar is Cabezón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas onderschept slim de pass. Rosas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Areyan geeft de bal voor. Inworp. Foppolo met een snelle inworp. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Foppolo rent richting de bal. Laviņš onderschept slim de pass. Lavanchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas onderschept slim de pass. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 a 0 y se fueron - Kolynos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 a 0 y se fueron 42%, Kolynos 58%.
4 a 0 y se fueron - Kolynos 4:0