Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMOR AL FÚTBOL REAL Jereatrico FC
Campeón 3.1 Tactiek OA 613watt
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 22
72 gemiddelde waardering 76.5
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Tufte is nu in balbezit. Jasiejko verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Peterszajn is nu in balbezit. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski speelt de bal door. Cozma rent richting de bal. Cozma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Jereatrico FC 0:1

7e minuut.
Gusano rent richting de bal. Gusano speelt de bal door. Kłonowski speelt de bal door. Cozma is nu in balbezit. Cozma haalt uit met een fantastische trap. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tylek onderschept slim de pass. Tufte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Stângă bokst de bal weg.

22e minuut.
Wielgus geeft een lange en hoge pass. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Alarcón krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kłonowski geeft een hoge lob. Margitay kopt de bal weg. Alarcón rent richting de bal. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Jereatrico FC 0:2

31e minuut.
Fabicki kopt de bal weg. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bober. Bober krijgt een gele kaart. Cozma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cozma wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cissé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Margitay springt en kopt de bal. Cissé bokst de bal weg.

37e minuut.
Tufte met een sublieme pass. Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu met een sublieme pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Crăciunoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski speelt de bal door. Margitay is nu in balbezit. Margitay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMOR AL FÚTBOL REAL 63%, Jereatrico FC 37%.
AMOR AL FÚTBOL REAL - Jereatrico FC 0:2

53e minuut.
Kotur bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński passt de bal in één keer door. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Bober de bal. Bober geeft een hoge lob. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Fabicki rent richting de bal. Met opzet legt Triulcio zijn tegenspeler op de grond. Fabicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski onderschept slim de pass. Kłonowski geeft een hoge lob. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ... Cissé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cozma kopt de bal weg. Fabicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłósek. Fabicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłonowski wilt de vrije trap nemen. Cissé bokst de bal weg.

87e minuut.
Gusano met een sublieme pass. Tufte met een sublieme pass. Cozma is nu in balbezit. Cozma draait met de bal, schiet en ... Cissé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMOR AL FÚTBOL REAL 62%, Jereatrico FC 38%.
AMOR AL FÚTBOL REAL - Jereatrico FC 0:2