Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symphony X Herta Spartak
Cabeza espejo Tactiek 3 arriba 11
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
13 Buitenspel 5
60.9 gemiddelde waardering 69.4
solid Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Kovis speelt de bal door. Nykl geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk schiet op doel. Yunal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - Herta Spartak 0:1

26e minuut.
De Armas is nu in balbezit. De Armas geeft de bal voor. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf schiet op doel. Keindl probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Wrzesiński kopt de bal weg. Daar is Erciyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriá is nu in balbezit. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wrzesiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - Herta Spartak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 59%, Herta Spartak 41%.
Symphony X - Herta Spartak 0:2

46e minuut.
Pécsi komt het veld opgelopen. Žluva komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Venczel geeft een hoge lob. Gawroński is nu in balbezit. Wrzesiński begaat een overtreding. Gawroński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawroński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yunal trapt de bal weg van het doel. Vlahovljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kovis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kovis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Stortoni begaat een overtreding. Venczel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Venczel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gawroński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Yunal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gascón komt het veld opgelopen. Rubatti komt het veld opgelopen. Pinasco komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Małkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel geeft de bal voor. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gómez Jaramillo kopt de bal weg. Venczel geeft een lange en hoge pass. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - Herta Spartak 0:3

87e minuut.
Schuurmans speelt de bal door. Wrzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński draait met de bal, schiet en ... Pinasco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - Herta Spartak 0:4

90e minuut.
Zieńczuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chwiałkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 56%, Herta Spartak 44%.
Symphony X - Herta Spartak 0:4