Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san lorenzo de paternal 4 a 0 y se fueron
2374212alta Tactiek 532a
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
68.1 gemiddelde waardering 74.1
very good Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


10e minuut.
Bonbon geeft een hoge lob. Salif Keita kopt de bal weg. Pagés met een sublieme pass. Mana geeft een hoge lob. Bigos springt en kopt de bal. Jordaan bokst de bal weg.

17e minuut.
Plotnikov onderschept slim de pass. Plotnikov geeft een lange en hoge pass. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - 4 a 0 y se fueron 0:1

22e minuut.
Yashodhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan met een sublieme pass. Foppolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foppolo geeft de bal voor. Giesso springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Olbiński passt de bal met de wreef. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - 4 a 0 y se fueron 0:2

34e minuut.
Giesso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roskruge. Giesso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olbiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rosas springt en kopt de bal. Mefikowicz bokst de bal weg.

34e minuut.
Mazilu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foppolo met de inworp. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mazilu kopt de bal weg. Yashodhan probeert naar een medespeler te passen. Foppolo is nu in balbezit. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Mana passt de bal in één keer door. Bonbon geeft een lange en hoge pass. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Jordaan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - 4 a 0 y se fueron 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 59%, 4 a 0 y se fueron 41%.
san lorenzo de paternal - 4 a 0 y se fueron 1:2

47e minuut.
Tomašević probeert naar een medespeler te passen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Presuntinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Presuntinho krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pagés geeft een hoge lob. Chirigu rent richting de bal. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Jordaan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san lorenzo de paternal - 4 a 0 y se fueron 2:2

68e minuut.
Rosas onderschept slim de pass. Rosas passt de bal zonder na te denken. Foppolo is nu in balbezit. Foppolo geeft de bal voor. Giesso springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mefikowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés met een sublieme pass. Giesso is nu in balbezit. Giesso haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Olbiński geeft een lange en hoge pass. Foppolo kopt de bal weg. Roskruge rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Salif Keita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salif Keita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roskruge de bal. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński passt de bal in één keer door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso rent richting de bal. Giesso draait met de bal, schiet en ... Mefikowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 71%, 4 a 0 y se fueron 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san lorenzo de paternal - 4 a 0 y se fueron 2:2