Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atletico Pincha Cachilo FC
5-2-L-2 (Ult) Tactiek 52W2 Primera
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
69.3 gemiddelde waardering 71.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş met een sublieme pass. Rothchild rent richting de bal. Rothchild schiet op doel. Văn Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wakulczyk onderschept slim de pass. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Pincha - Cachilo FC 0:1

9e minuut.
Pereszlucha passt de bal met de wreef. Gueye rent richting de bal. Gueye passt de bal in één keer door. Bisaz rent richting de bal. Bisaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Piątek onderschept slim de pass. Kasilyan is nu in balbezit. Kasilyan met een sublieme pass. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ... Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Szulimowski met een sublieme pass. Drăguş rent richting de bal. Drăguş met een sublieme pass. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk schiet op doel. Văn Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wakulczyk passt de bal met de wreef. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş passt de bal met de wreef. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ... Văn Tuấn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Trío Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Trío Zabala speelt de bal door. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Rothchild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothchild haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Pincha 52%, Cachilo FC 48%.
Club Atletico Pincha - Cachilo FC 0:1

53e minuut.
Piątek verovert de bal door een tackle van achteren. Piątek geeft een lange en hoge pass. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atletico Pincha - Cachilo FC 0:2

64e minuut.
Inworp. Inczewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kasilyan passt de bal in één keer door. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Piątek speelt de bal door. Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan passt de bal met de wreef. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk haalt uit met een fantastische trap. Văn Tuấn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grzesiuk stond buitenspel. Əliyev neemt vlug de vrije trap. Tuasalamony is nu in balbezit. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Schramm bokst de bal weg.

79e minuut.
Tuasalamony geeft de bal voor. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguş. Drăguş krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Gajtkowski probeert de bal met de borst te controleren. Szulimowski is nu in balbezit. Gajtkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gajtkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atletico Pincha 53%, Cachilo FC 47%.
Club Atletico Pincha - Cachilo FC 0:2