Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M.C.D. River Plate Forever
Lanus 523 new Tactiek mufa
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
64.7 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Pinczés kopt de bal weg. Jerčić is nu in balbezit. Króżel is nu in balbezit. Króżel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - River Plate Forever 0:1

11e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal met de wreef. Pinczés heeft problemen om de bal te vangen. Pinczés geeft de bal voor. Jerčić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Higuera rent richting de bal. Higuera geeft een lange en hoge pass. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een hoge lob. Jerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - River Plate Forever 0:2

29e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés geeft een hoge lob. Króżel springt en kopt de bal. Pumpido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - River Plate Forever 0:3

41e minuut.
Kolar passt de bal in één keer door. Caxaría is nu in balbezit. Caxaría passt de bal met de wreef. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 54%, River Plate Forever 46%.
M.C.D. - River Plate Forever 0:3

50e minuut.
Pinczés passt de bal met de wreef. Higuera heeft problemen om de bal te vangen. Higuera geeft een hoge lob. Jerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerčić draait met de bal, schiet en ... Pumpido bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Caocci komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Higuera passt de bal met de wreef. Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren. Pinczés speelt de bal door. Króżel is nu in balbezit. Króżel haalt uit met een fantastische trap. Pumpido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bayer passt de bal met de wreef. Jerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolar. Jerčić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Caxaría kopt de bal weg. Klungelig pakt Gumiński de bal. Pinczés geeft een hoge lob. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - River Plate Forever 0:4

89e minuut.
Caxaría met een sublieme pass. Compagnuolo is nu in balbezit. Amuado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amuado krijgt een gele kaart. Compagnuolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Compagnuolo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
M.C.D. - River Plate Forever 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.C.D. 48%, River Plate Forever 52%.
M.C.D. - River Plate Forever 1:4