Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolynos Sociedad Sportiva Devoto
Para la B Tactiek 5-3-2 Der
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
66.9 gemiddelde waardering 67.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Manquemilla passt de bal met de wreef. Černeka is nu in balbezit. Amontas verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj onderschept slim de pass. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Iarca geeft de bal voor. Merelaid rent richting de bal. Merelaid passt de bal zonder na te denken. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski draait met de bal, schiet en ... Lavanchy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Stamatopoulos geeft een lange en hoge pass. Merelaid rent richting de bal. Merelaid geeft een hoge lob. Zahorski rent richting de bal. Zahorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - Sociedad Sportiva Devoto 0:1

16e minuut.
Conigliaro speelt de bal door. Lemunkuyen is nu in balbezit. Lemunkuyen probeert naar een medespeler te passen. Buia heeft problemen om de bal te vangen. Buia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Manquemilla geeft een hoge lob. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Đurđević ... Strafschop! Đurđević krijgt een gele kaart. Buia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buia neemt zijn aanloop. Farronca bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Đurđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Conigliaro onderschept slim de pass. Lemunkuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemunkuyen geeft een hoge lob. Buia krijgt zijn hoofd ertegen. Farronca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Černeka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sylvinho komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Sylvinho met een sublieme pass. Lemunkuyen is nu in balbezit. Lemunkuyen passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolynos - Sociedad Sportiva Devoto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolynos 43%, Sociedad Sportiva Devoto 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolynos - Sociedad Sportiva Devoto 1:1

49e minuut.
Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia is nu in balbezit. Caperozzi speelt de bal door. Manquemilla rent richting de bal. Manquemilla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lemunkuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemunkuyen passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... Amontas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - Sociedad Sportiva Devoto 2:1

67e minuut.
Zahorski kopt de bal weg. Merelaid rent richting de bal. Merelaid geeft een lange en hoge pass. Zahorski krijgt zijn hoofd ertegen. Lavanchy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolynos - Sociedad Sportiva Devoto 2:2

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Merelaid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Castellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fanizza is nu in balbezit. Fanizza geeft de bal voor. Zahorski kopt de bal weg. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel. Lavanchy bokst de bal weg.

84e minuut.
Areyan neemt vlug de vrije trap. Buia kopt de bal weg. Mikijelj rent richting de bal. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolynos 53%, Sociedad Sportiva Devoto 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolynos - Sociedad Sportiva Devoto 2:2