Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Symphony X M.C.D.
Iconoclast Tactiek Lanus 523 new
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 10
64.2 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Cantini probeert naar een medespeler te passen. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Compagnuolo is nu in balbezit. Compagnuolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Adriá geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolar met een snelle inworp. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Yunal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrzesiński kopt de bal weg. Daar is De Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compagnuolo rent richting de bal. Compagnuolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Caxaría controleert de bal met de borst. Caxaría passt de bal zonder na te denken. Kolar is nu in balbezit. Kolar geeft een lange en hoge pass. Compagnuolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mackuf is nu in balbezit. Ceauşu met een sublieme pass. Kolar is nu in balbezit. Kolar geeft een lange en hoge pass. Compagnuolo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vlahovljaković is nu in balbezit. Cantini rent richting de bal. Vlahovljaković begaat een overtreding. Cantini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cantini kan niet meer verder spelen. Gumiński komt het veld opgelopen. Gumiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schuurmans kopt de bal weg. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackuf rent richting de bal. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stortoni met een sublieme pass. Małkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz geeft een lange en hoge pass. Vlahovljaković krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kolar met een snelle inworp. Caxaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Caxaría geeft de bal voor. Heinzelmann springt en kopt de bal. Yunal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - M.C.D. 0:1

30e minuut.
Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ceauşu geeft de bal voor. Inworp. Stortoni met de inworp. Małkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hernández geeft de bal voor. Kolar is nu in balbezit. De Armas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Armas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Schuurmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar geeft de bal voor. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bercik komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Caxaría rent richting de bal. Caxaría geeft een lange en hoge pass. Wrzesiński is nu in balbezit. Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yunal met een harde bal richting middenveld. Hernández rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mackuf. Mackuf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 53%, M.C.D. 47%.
Symphony X - M.C.D. 0:1

49e minuut.
Gumiński geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann kopt de bal weg. Compagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnuolo schiet op doel. Yunal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Symphony X - M.C.D. 0:2

60e minuut.
Compagnuolo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Birnicu komt het veld opgelopen. Maratos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neacşu komt het veld opgelopen. Prouff komt het veld opgelopen. Bercik met de inworp. Vlahovljaković probeert naar een medespeler te passen. Bercik rent richting de bal. Bercik geeft een hoge lob. Vlahovljaković springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Wrzesiński heeft problemen om de bal te vangen. Adriá rent richting de bal. Adriá geeft de bal voor. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Symphony X 58%, M.C.D. 42%.
Symphony X - M.C.D. 0:2