Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASROMA Batacazo FC
winner new Tactiek FormacionTortuga
47% Balbezit 53%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
70.8 gemiddelde waardering 64.4
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassare verovert de bal door een tackle van achteren. Baldassare passt de bal met de wreef. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bonaventuri verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaventuri passt de bal zonder na te denken. Konarski geeft de bal voor. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Perna Bamba kopt de bal weg. Tapış rent richting de bal. Baldassare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldassare krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Uhart probeert naar een medespeler te passen. Konarski is nu in balbezit. Konarski passt de bal in één keer door. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baldassare kopt de bal weg. Vati is nu in balbezit. Dos Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vati kan niet meer verder spelen. Hopman komt het veld opgelopen. Konarski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Batacazo FC 1:0

27e minuut.
Marčev speelt de bal door. Konarski speelt de bal door. Baldassare is nu in balbezit. Baldassare geeft een lange en hoge pass. Hopman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Baldassare rent richting de bal. Baldassare geeft de bal voor. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopman verovert de bal door een tackle van achteren. Hopman schiet op doel. Marčev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cervilla is nu in balbezit. Cervilla passt de bal met de wreef. Tapış probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sampetiku de bal. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Nabert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASROMA - Batacazo FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 23%, Batacazo FC 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASROMA - Batacazo FC 1:1

55e minuut.
Tapış passt de bal in één keer door. Perna Bamba met een sublieme pass. Klungelig pakt Cervilla de bal. Konarski geeft een lange en hoge pass. Hopman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Tábori onderschept slim de pass. Tábori speelt de bal door. Uhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baldassare geeft een lange en hoge pass. Hopman is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bernacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dean rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Batacazo FC 2:1

72e minuut.
Madincea rent richting de bal. Madincea geeft de bal voor. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Bonaventuri de bal. Tilincă is nu in balbezit. Şerbănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şerbănescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 30%, Batacazo FC 70%.
ASROMA - Batacazo FC 2:1